2 oua 100 g unt 100 g zahar 2 lingurite praf de copt 300-350 g de faina
Pentru umplutura 500 g de branza (5-20%) 350 g visine 250 g smantana 100-120 g de zahar
Mod de preparare
Cum se prepara aluatul:
Se bate untul cu zaharul, se adauga ouale si se amesteca. Apoi, treptat se presara praful de copt si faina, si se framanta aluatul.
Intr-o forma de copt, unsa cu unt, se intinde uniform aluatul. Cum se prepara umplutura:
Intr-un bol se combina branza de vaci cu smantana, se adauga zaharul si visinele. Toate ingredientele se amesteca. Umplutura obtinuta se toarna peste aluat si se netezeste.
Prajitura se coace timp de 30-35 de minute, la temperatura de 180 grade C.
1
2
975_0178p8j_2731_6hi
1
2
975_0178p8j_2731_6hi
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.