Ingrediente: ½ cana nuca taiata in doua (cana de ceai) 7 albusuri 7 linguri de zahar 7 linguri de nuca macinata 3 linguri de faina Un pachet de unt / margarina 400 grame Finetti 2 pachete biscuiti Petit Beurre O tableta de ciocolata Mod de preparare: Se bat albusurile cu zaharul spuma, se adauga nuca macinata si cele 3 linguri de faina. Se unge tava cu unt sau margarina si se aseaza nuca taiata in doua tirect pe tava, iar peste aceasta se toarna albusurile batute spuma, apoi se pune la cuptor. Foaia se scoate dupa circa 30 de minute de stat la foc normal. Se pune pe foaie o folie de aluminiu si se intoarce invers. Cele 7 albusuri se freaca apoi cu 7 linguri de zahar si 3 linguri de apa. Se freaca pana se dizolva zaharul si se pune la fiert pana se ingroasa (se amesteca mereu). Dupa ingrosare, se ia de pe foc si se lasa la racit. Peste foaia de nuca se intind 400 de grame de Finetti. Se face apoi o cana de cafea fara zahar (cana de ceai) si dupa ce se raceste, se inmoaie unul cate unul biscuitii Petit Beurre si se adauga peste finetti, unul langa altul. Se bat apoi 500 de grame de frisca Hulala cu 3 linguri de zahar si se adauga crema de galbenusuri dupa ce s-a racit. Dupa ce frisca si galbenusurile s-au omogenizat, se adauga peste biscuiti si se razuieste ciocolata deasupra. Pofta buna!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.