½ cană zahăr brun 1½ linguriţă scorţişoară ⅔ cană zahăr alb ½ cană unt, moale 2 ouă 2 linguriţe esenţă de vanilie 1½ cană făină 1½ linguriţă praf de copt ½ cană lapte 1 măr, curăţat şi tocat fin Cel mai bun chec cu mere şi scorţişoară – Mod de preparare
Încinge cuptorul. Unge o formă de chec cu puţină grăsime sau tapeteaz-o cu hârtie de copt. Amesteci zahărul brun cu scorţişoara într-un vas, şi dai deoparte. Mixezi zahărul cu untul moale. Adaugi ouăle şi esenţa de vanilie şi continui să mixezi la viteză medie până se omogenizează.
Adaugi făina şi praful de copt, apoi laptele. Toarnă jumătate din aluat în tava pregătită. Acioperă cu jumătate din cantitatea de mere. Apasă-le puţin peste aluat. Presară jumătate din zahărul amestecat cu scorţişoară. Toarnă restul de aluat peste stratul ed emere, apoi aşază restul de mere rămase şi mai presară din amestecul de zahăr cu scorţişoară.
Aplatizează puţin cu o lingură. asă la copt 50 de minute sau până trece testul scobitorii. Lasă în tavă 10 minute înainte de a felia.
chec-cu-mere-si-scortisoara-580x400
chec-cu-mere-si-scortisoara-580x400
chec-cu-mere-si-scortisoara-580x400
chec-cu-mere-si-scortisoara-580x400
chec-cu-mere-si-scortisoara-580x400
chec-cu-mere-si-scortisoara-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.