Pentru aluatul de clatite: 125 g faina Sare 2 oua 300 ml lapte 2-3 linguri unt topit Coaja rasa de la jumatate de portocala Un borcan crema de ciocolata cu alune 4 banane Fructe pentru ornat
Mod de preparare
Aluatul Se pun toate ingredientele in blender si se omogenizeaza, pana cand aluatul ajunge la consistenta unei smantani moi. Se lasa la rece cateva minute, se toarna cu polonicul in tigaia bine incinsa si se prajesc pe ambele parti. Se formeaza tortul astfel: se pun foi de clatite unse cu crema de ciocolata, deasupra se pun foi de clatite unse cu banana trecuta prin blender sau pasata. Se alterneaza cele doua straturi pana cand se termina compozitia si se decoreaza cu fructe proaspete si menta.
media_140558869368003200
media_140558869368003200
media_140558869368003200
media_140558869368003200
media_140558869368003200
media_140558869368003200
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.