200 g unt 175 g zahar (pudra) 2 oua 250 g ciocolata cu lapte (fara zahar) 450 g faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu esenta de vanilie
Mod de preparare Cookies (Fursecuri cu ciocolata):
Untul moale, lasat la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie pana devine cremos. Adaugam apoi un praf de sare si ouale, fara sa opriti mixerul, unul cate unul si mixand bine dupa fiecare.
Dupa ce am incorporat bine ouale in compozitie adaugam faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu. Dam deoparte mixerul si amestecam cu o spatula.
Trebuie sa obtinem o compozitie moale dar care poate fi modelata, fara sa se lipeasca de maini.
La sfarsit incorporam ciocolata tocata cu cutitul.
Ciocolata cu lapte fara zahar poate fi inlocuita cu ciocolata cu lapte obisnuita. Optional, se poate adauga mai multa ciocolata in compozitie. Se poate adauga chiar si ciocolata amaruie. Bicarbonatul de sodiu poate fi inlocuit cu praf de copt
Rupem bucati din aluat si le modelam sub forma de bile. Le asezam in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana se rumenesc usor pe „talpa”. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.
cookies-fursecuri-cu-ciocolata-3
cookies-fursecuri-cu-ciocolata-3
cookies-fursecuri-cu-ciocolata-3
cookies-fursecuri-cu-ciocolata-3
cookies-fursecuri-cu-ciocolata-3
cookies-fursecuri-cu-ciocolata-3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.