Ingrediente:
- 500 g biscuiti obisnuiti
- 500 g rahat
- o cana nuci macinate
- 2 fiole esenta de rom
- 100 g unt sau margarina
– 4-5 linguri cacao
– o cana zahar
– o cana apa
– aprox. 200 g nuca de cocos
- visine din visinata
Preparare:
Etapa 1: Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca.Biscuitii se dau prin masina de tocat , la fel si rahatul.
Etapa 2: Intr-un bol se pun biscuitii, rahatul, margarina, nucile , esenta de rom si peste ele se toarna
siropul.Se amesteca bine. Rezulta o pasta groasa. Daca e prea moale mai punem biscuiti, daca e prea legata mai punem sirop.
Etapa 3: Se ia cate putin din aceasta pasta si se formeaza mici bombite in mijlocul carora punem cate o visina.Le dam apoi prin nuca de cocos.La mijloc, daca nu avem visine ,putem pune o aluna. Ies la fel de bune!