Un pepene rosu 150 ml frisca indulcita 150 g mascarpone Coaja de la o portocala 150 g fulgi de migdale Fructe proaspete pentru décor Menta Mod de preparare
Se taie marginile pepenelui pentru a lasa un miez cilindric ce va constitui tortul in sine. Se sterge bine cu servet de hartie ca sa fie cat mai uscat, apoi se orneaza cu o crema. Pentru aceasta, se amesteca crema de mascarpone cu coaja de portocala, apoi se incorporeaza frisca batuta cat mai bine. Dupa ce se orneaza torul cu crema, se pun fulgi de migdale, fructe proaspete si menta proaspata.
media_140653224814784400
media_140653224814784400
media_140653224814784400
media_140653224814784400
media_140653224814784400
media_140653224814784400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.