- 350 g unt – 2 gălbenușuri – 300 g zahăr – 200 ml lapte – 2 pliculețe de zahăr vanilat – 1 linguriță esență de vanilie
Cum se prepară?
Amestecăm laptele cu gălbenușurile, zahărul și zahărul vanilat, apoi fierbem la foc mic.
Amestecând continuu, fierbem aproximativ 3 minute. Va fi lichid, dar odată ce amestecăm cu untul se va întări.
E important să nu fierbem mai mult de 3 minute, deoarece din cauza zahărului poate să devină zgrunțuros. După ce luăm de pe foc, acoperim cu folie de aluminiu și lăsăm să se răcească până ajunge la temperatura camerei. Frecăm bine untul, adăugăm adăugăm crema, 1 linguriță de esență de vanilie și amestecăm bine. Crema este gata deja!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.