Pentru aluat: 6 albusuri 200 gr zahar pudra 100 gr de faina de grau 100 gr nuca de cocos
Pentru crema: 6 galbenusuri 40 gr budinca de vanilie cca 400 ml lapte semidegresat 250 gr zahar pudra 250 gr margarina 150 gr zahar pudra
Pentru decor: 30 gr de nuca de cocos putina ciocolata razuita
Mod de preparare:
1. Bate spum albusurile cu zaharul pudra. 2. Incorporeaza faina folosind o spatula. Omogenizeaza usor. Adauga nuca de cocos. Omogenizeaza iarasi. 3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute. 4. Pregateste budinca potrivit retetei de pe ambalaj. Pune in ea si zaharul pudra. 5. Dupa ce s-a racit, amestec-o cu galbenusurile. Omogenizeaza. 6. Incorporeaza apoi margarina. Omogenizeaza iarasi. 7. Intinde crema uniform peste blat. 8. Decoreaza cu ciocolata razuita si nuca de cocos.
13174134_959860417443237_5352923895293620509_n
13174134_959860417443237_5352923895293620509_n
13174134_959860417443237_5352923895293620509_n
13174134_959860417443237_5352923895293620509_n
13174134_959860417443237_5352923895293620509_n
13174134_959860417443237_5352923895293620509_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.