150 g fructe de pădure 30 g zahăr pudră 1,5 foi gelatină câteva picături de colorant alimentar roşu frişcă
1. Pentru aluatul de bază, se bat albuşurile cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, apoi făina în ploaie şi cacaua cernută. Se amestecă uşor, se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie şi se întinde cu o spatulă într-un strat cât mai egal. Se coace 15-20 de minute, se lasă să se răcorească în tavă, se scoate hârtia şi se aşază în aceeaşi tavă.
2. Frişca se bate spumă şi apoi se amestecă cu fructele, mixând doar o tură de mixer. Se pune amestecul de frişcă peste blatul din tavă.
3. Pentru decorul de jeleu se prepară gelatina, iar fructele se mixează cu zahărul. Trebuie să se obțină 125 ml suc. Acest suc se strecoară şi se pune pe foc doar pentru a-l încălzi. Apoi se amestecă cu gelatina şi câteva picături de colorant. Se lasă un pic să se răcorească şi se toarnă peste frişca cu fructe.
4. Se dă prăjitura pentru 2 ore la frigider şi se serveşte cu frişcă şi fructe.
13255903_853595948095512_1220390943050331687_n
13255903_853595948095512_1220390943050331687_n
13255903_853595948095512_1220390943050331687_n
13255903_853595948095512_1220390943050331687_n
13255903_853595948095512_1220390943050331687_n
13255903_853595948095512_1220390943050331687_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.