1 pachet foi mari de napolitana 240 ml apa 500 g zahar 200 g unt 60 g cacao neagra 700 g lapte praf Raraul esenta de rom esenta de vanilie
Mod de preparare Ciocolata de casa in foi de napolitana:
Apa si zaharul se pun la fiert intr-un vas. Se fierb pana se dizolva zaharul, circa 2-3 minute de cand incepe apa sa fiarba. Adaugam untul si amestecam pana acesta se topeste si siropul se omogenizeaza.
Laptele praf se cerne si se imparte in 2 castroane. In unul din ele se pune cacaoa si se amesteca.
Turnam siropul in mod egal in cele 2 castroane, adaugam esenta de rom in compozitia cu cacao, esenta de vanilie in cea alba si omogenizam. Compozitia va fi moale, dar se va intari pe masura ce se raceste.
Punem ciocolata pe foile de napolitana, alternand straturile. Se acopera cu folie alimentara si se da la rece, punand o greutate deasupra. Dupa ce s-a intarit suficient se portioneaza dupa dorinta.
ciocolata-de-casa-in-foi-de-napolitana-1
ciocolata-de-casa-in-foi-de-napolitana-1
ciocolata-de-casa-in-foi-de-napolitana-1
ciocolata-de-casa-in-foi-de-napolitana-1
ciocolata-de-casa-in-foi-de-napolitana-1
ciocolata-de-casa-in-foi-de-napolitana-1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.