4 oua, 100 gr zahar, 200 gr faina, 50 gr nuci, 2 linguri pline cu miere, 1 lingura plina cu gem de piersici, 1 pliculet praf de copt, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 100 gr unt, 1 praf sare.
Albusurile se bat spuma , adaugam treptat zaharul si mixam.
2. Galbenusurile le omogenizam cu : gem, miere, unt topit, praful de sare si coaja de lamaie.
3. Faina se amesteca cu parful de copt.
Peste compozitia de galbenusuri se adauga albusurile batute spuma si miezul de nuca maruntit.
5. Adaugam treptat faina si amestecam usor de jos in sus.
Compozitia se toarna (in mod uniform) intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Peste checul format se presara nuca maruntita (nu macinata).
8. Checul se coace la foc mic, pana trece testul cu scobitoarea, cca 25 min.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.