Pentru blat: 500 g biscuiti digestivi 200 ml lapte 2-3 linguri de cacao Extract de vanilie si esenta de rom Optional, o tableta de ciocolata
Pentru crema: Un pachet unt 200 g nuca de cocos 5-6 linguri de zahar Fructe moi (banana)
Mod de preparare
Se zdrobesc biscuitii in robotul de bucatarie, se amesteca cu cacao, lapte, esente si ciocolata topita. Se lasa sa traga umezeala cateva minute, apoi se intinde din foaie de 1 cm grosime. Pentru a nu da gres, folositi-va de doua foi de copt sau de folie alimentara ca sa mentineti foaia unita cat o rulati. Pentru crema de cocos, se mixeaza untul, la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, pana devine pufos, apoi se adauga cocosul. Se amesteca pana devine uniform si se intinde peste rulada de biscuiti. Se adauga si fructele si se ruleaza, se strange cat se poate de bine si se da la rece cateva ore. Se taie felii si se serveste.
media_140679219131286800
media_140679219131286800
media_140679219131286800
media_140679219131286800
media_140679219131286800
media_140679219131286800
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.