600-650 grame cirese fara samburi 4 oua 100 grame zahar 125 grame faina 250 grame lapte un praf de sare unt pentru uns tava vanilie
Cea mai complicata parte a acestei prajituri sta in cumparatul cireselor si scosul samburilor din ele; daca aveti aparat de scos samburii partea asta o sa fie mai simpla. Daca nu, facem asa: taiem ciresele in jumate; una din jumatati o sa se desprinda fara sambure si una cu sambure. Scoatem saburele cu varful unui cutit mic. Ciresele fara samburi le punem in tava unsa cu unt.Celelalte ingrediente le mixam toate intr-un vas si turnam amestecul peste cirese. Bagam tava in cuptorul incins la 180 grade pentru 45 de minute.La final, prajitura asta o sa fie o adevarata minune culinara: consistenta si gust care iti aduc aminte de crema de zahar ars. Pudram cu zahar si servim cand se raceste.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.