BLAT 6 oua 6 ling. de zahar 6 ling. de apa 6 ling. de faina 1 lingurita praf de copt coaja de portocala rasa CREMA 1 pachet margarina Rama 2 budinci ciocolata 10 linguri de zahar 700 ml de lapte 1 esenta rom nuci prajite si macinate grosier
Albusurile se spumeaza pana stau bat apoi se adauga zaharul in ploaie si se continua mixarea pana spuma de ou se albeste apoi se adauga pe rand galbenusurile de ou,care au fost inainte amestecate cu coaja de portocala. faina se amesteca cu praful de copt ,apoi se cerne se adauga faina in ploaie peste spuma de oua amestecandu-se de sus in jos cu o spatula se toarna in tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pt. crema, prima data fierbem budincile cu lapte si zaharul, dupa ce oprim focul adaugam esenta de rom si amestecam bine si apoi lasam la racit budinca,acoperita cu o folie sa nu faca pojghita deasupra pana se raceste budinca si ajunge la temperatura camerei,mixam margarina apoi amestecam cele doua compozitii. Blatul copt si racit il taiem in doua sa obtinem doua foi cat de cat egale ca grosime ungem foile cu crema si deasupra presaram nuci prajite si macinate grosier.
78028863_NEMFTRN3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.