Strat branza : mixam spuma ouale cu zaharul si zaharul vanilat, circa 15 minute, adaugam faina, amestecand cu o lingura, apoi branza de vaci si stafidele inmuiate in apa calda (3 ore) . Coacem acest strat in forma rotunda cu d= 28 cm , la 180 grade Celsius, circa 35-40 minute. Facem testul scobitorii. Pasca poate fi coapta si in forma cu d=26 cm, dar cu pereti mai inalti. Strat smantana si cacao : mixam galbenusurile cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana isi tripleaza volumul, adaugam apoi smantana si faina amestecata cu pudra de cacao (cernute). Intindem peste primul strat scos fierbinte din cuptor si dam din nou la cuptor pentru inca 35-40 minute. Facem testul scobitorii. Strat nuci : mixam spuma albusurile, adaugam apoi zaharul, mixand pana se topeste si obtinem o bezea ferma si lucioasa. Adaugam nucile macinate si amestecam cu o lingura. Intindem compozitia peste stratul cu smantana copt si fierbinte. Coacem la 170 grade Celsius, circa 25-30 minute. Lasam pasca sa se raceasca, apoi o scoatem din forma si o feliem cu un cutit ascutit.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.