500 g branza ricotta 1/4 ceasca lichior de cafea sau ciocolata 1/4 ceasca miere de albine
Pentru servit
3 linguri pudra cacao 200 g fructe proaspete
Mod de preparare:
Amestecă brânza ricotta cu lichiorul şi mierea. Umple câteva castroane de îngheţată şi dă la congelator 20 de minute.
Serveşte cu pudră de cacao şi lichior sau miere deasupra. Adaugă fructe proaspete: afine, mure, coacăze, sau stafide, etc.
13413004_864639810324459_5447752996004005010_n
shutterstock_195913025
13413004_864639810324459_5447752996004005010_n
shutterstock_195913025
13413004_864639810324459_5447752996004005010_n
shutterstock_195913025
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.