3 banane decojite 1 lingurita margarina 1 lingura de rom sucul de la 1 portocala 1 lingura miere 2 linguri crema fraiche 1 lingura seminte dovleac decojite
Se taie bananele pe diagonala in bucati, se topeste margarina intr-o tigaie non-aderenta, se adauga bananele si se prajesc pana incep sa se rumeneasca. Se ia de pe foc si se adauga romul, sucul de portocala si mierea si se pun din nou pe foc 30 de secunde. Se impart pe doua farfurii si se aseaza deasupra crema fraiche si semintele de dovleac.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.