1 foaie de napolitana 150-200 gr branza de vaci capsuni 3 linguri de zahar un ou 2-3 linguri de gris esenta de vanilie Dr.Oetker 100 gr ciocolata sos de capsuni Taiem cu forma foaia de napolitana (4 cercuri). Branza se amesteca bine cu zaharul, esenta de vanilie, oul si grisul. Incepem asamblarea. Punem in forma rotunda o foaie de napolitana, punem cu lingura branza, capsuna intreaga, iarasi branza si deasupra foaie de napolitana. Dam la cuptor 20 min la foc potrivit. Lasam la racit si o scoatem din forme. Topim ciocolata si punem pe harie de copt si punem de jur imprejurul tartei, lasam sa se intareasca si dezlipim foaia de copt.
508x318_cheescake-cu-foi-de-napolitana-336309
508x318_cheescake-cu-foi-de-napolitana-336309
508x318_cheescake-cu-foi-de-napolitana-336309
508x318_cheescake-cu-foi-de-napolitana-336309
508x318_cheescake-cu-foi-de-napolitana-336309
508x318_cheescake-cu-foi-de-napolitana-336309
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.