Pentru faguri avem nevoie de: 3 oua 4 linguri de zahar 4 linguri de ulei 5 linguri de lapte esenta de vanilie 1/2 lingurita amoniac stins cu otet faina cat sa iasa un aluat consistent,ca o smantana
Se coc in aparatul de gauffre. Se ia cate o lingurita din compozitie, se pune din loc in loc in presa. Se coc cate 5 minute.
Pentru crema avem nevoie de: 50 g unt 3 linguri de zahar 1-2 linguri cacao esenta de rom nuca dupa gust si preferinta
Untul l-am topit,apoi l-am mixat pana a devenit ca o crema,am adaugat zaharul,cacaoa,romul si nuca si am dat la rece pana am terminat de copt fagurii. Am lipit fagurii cate 2 cu crema de unt.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.