Blat : intr-un castron cernem faina, zaharul pudra, pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul. Amestecam, apoi adaugam ouale, iaurtul, uleiul si esenta de rom. Mixam pentru omogenizare, apoi coacem in tava (20*30 cm) , in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 30-35 minute.Lasam blatul sa se raceasca, apoi il taiem in 3.
Crema : intr-o craticioara de inox cu fund dublu punem smantana pentru frisca ; asezam craticioara pe foc mic, pana incepe frisca sa dea in clocot, apoi luam deoparte si adaugam ciocolata neagra (eu am folosit Milka dark) rupta bucatele. Amestecam pana cand compozitia devbine omogena. Lasam deoparte sa se raceasca, apoi o dam la frigider de seara pana dimineata sau pentru minim 3 ore sau la congelator pentru 20 minute.
Separat mixam mascarponele cu zaharul pudra si esenta de rom, apoi adaugam crema de ciocolata rece. Mascarponele si crema de ciocolata trebuie sa fie reci de la frigider.Crema o impartim in 3 si ungem fiecare blat cu ea. Dam la frigider , iar in momentul servirii o pudram cu cacao.
DSC_0160-1024x681
DSC_0160-1024x681
DSC_0160-1024x681
DSC_0160-1024x681
DSC_0160-1024x681
DSC_0160-1024x681
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.