500 gr mascarpone, 300 ml lapte, 300 ml smantana pentru frisca, 100 gr zahar, 100 ml cafea tare, 2 linguri cacao, 25 ml coniac
Mod de preparare
Intr-un bol mai mare se adauga mascarpone, lapte, smantana pentru frisca, zaharul, cafeaua si coniacul. Se mixeaza pana devine o compozitie omogena. Se introduce la frigider pentru 2 ore apoi se mixeaza din nou. Compozitia obtinuta se pune in caserole (2 buc) in straturi. Adaugam un strat de compozitie, presaram un strat fin de cacao, repetam operatia, astfel incat atunci cand o punem la cupa sa aiba un aspect deosebit. Se introduce la congelator pentru 4 ore. Se poate servi cu piscoturi si frisca.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.