Cum se prepara prajitura rasturnata cu banane si nuci
Primul se prepara toppingul. Pune intr-o oala margarina, zaharul si incalzeste totul foarte bine pe foc mic. Toarna amestecul intr-o tava rotuna si adauga nucile tocate si apoi bananele taiate felii. Apasa usor, astfel incat acestea sa intre in topping.
Cat timp toppingul se raceste, se prepara blatul. Intr-un bol amesteca faina cu praful de copt, scortisoara si sarea.
Intr-un bol pentru mixer adauga margarina si zaharul si mixeaza pana obtii o spuma. Incorporeaza apoi vanilia si adauga alternativ cate putina apa si cate putina faina pana incorporezi toate ingredientele. Adauga compozitia obtinuta peste banane.
Coace prajitura timp de o ora la cuptorul preincalzit la 180oC. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca timp de 10 minute, apoi se rastoarna pe un platou.
Lasa prajitra sa se raceasca complet inainte de a o servi.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.