2-3 pere 2 lingurite unt 4 linguri de zahar brun 1 lingurita scortisoara
Pentru aluat: 2 oua 75 gr faina de grau 125 ml de lapte putina sare
Mod de preparare:
1. Taie perele in felii subtiri. 2. Topeste untul intr-o tigaie, apoi presara peste el zahar brun. Lasa sa se caramelizeze la foc mic spre mediu. 3. Amesteca ingredientele pentru aluat. E acelasi procedeu ca la clatite. 4. Pune feliile de pere in zaharul caramelizat, lasa-le timp de vreo 10 minute (amesteca usor in vas), apoi ia de pe foc. 5. Toarna peste pere compozitia pregatita anterior si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 20 de minute.
13179402_964554613640484_6490152758248357397_n
13179402_964554613640484_6490152758248357397_n
13179402_964554613640484_6490152758248357397_n
13179402_964554613640484_6490152758248357397_n
13179402_964554613640484_6490152758248357397_n
13179402_964554613640484_6490152758248357397_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.