Se pune la inmuiat gelatina in 100 ml apa. Separat 250 ml frisca se pun la fiert cu 100 ml lapte. Cand incepe sa clocoteasca se pun 2 linguri zahar, o parte din gelatina si vanilia si se mai lasa sa mai dea cateva clocote, apoi se pune intr-o caserola si se da la frigider pana se intareste. 250 ml frisca se pun la fiert cu 100 ml lapte. Cand incepe sa clocoteasca se pun 2 linguri zahar, o parte din gelatina si ciocolata si se mai lasa sa mai dea cateva clocote pana se topeste, apoi se pune in si se da la frigider pana se intareste. 250 ml frisca se pun la fiert cu 100 ml lapte. Cand incepe sa clocoteasca se pun 2 linguri zahar, o parte din gelatina si ness-ul si se mai lasa sa mai dea cateva clocote, apoi se pune in caserola si se da la frigider pana se serveste. Pofta buna!
68974611_AQWCAJJ2
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.