Praful de cacao se dizolvă în apă clocotită şi se lasă la răcit. Untul moale se mixează cu zahărul până rezultă o compoziţie cremoasă, iar zahărul s-a topit. Se adaugă peste compoziţia de unt şi ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare. Făina, amestecată cu sarea şi praful de copt, se adaugă peste compoziţia de ouă şi unt, după care adăugăm şi compoziţia de cacao amestecată cu apă. Omogenizăm şi o punem în formele speciale (3/4 din compoziţie). Se lasă la cuptor 15-20 minute la temperatură medie. Se scot din cuptor şi se lasă să se răcească. Instrucţiuni de preparare glazura: Mixaţi untul până devine cremos, după care adăugaţi pudră de cacao, zaharul pudră şi laptele. Mixaţi în continuare până când obţineţi o cremă densă şi consistentă. Plasaţi în partea de jos biscuiţi rotunzi pe post de bot pentru reni. Pe biscuite aşezaţi câte o bomboană (nasul renilor). Aveţi grijă să puneţi şi o bomboană roşie deoparte, pentru nasul lui Rudolph. Aşezaţi covrigeii în partea superioară a prăjiturelelor, coarnele renilor. Fixaţi şi ochii, şi desertul nostru haios este gata.
646x404-580x400
646x404-580x400
646x404-580x400
646x404-580x400
646x404-580x400
646x404-580x400
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.