Pentru crema: 2 plicuri budinca de vanilie 700 ml de lapte semidegresat 2 plicuri zahar vanilinar 8 linguri de zahăr granulat 400 g de branză de vaci semi-degresata 100 g afine 100 gr zmeură
Pentru decor: 2 linguri de zahar pudra
Mod de preparare:
1. Tapeteaza doua tavi cu hartie de copt. 2. Pune foile in tava, inteapa-le cu furculita, apoi baga-le in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 8-10 minute. 3. Scoate apoi foile. Pe una dintre ele tai-o in patrate de dimensiuni potrivite.
Crema: 4. Pregateste budinca de vanilie, conform instructiunilor de pe plicuri. Foloseste ambele tipuri de zahar. 5. Mixeaza branza de vaci cu budinca pregatita. Omogenizeaza. 6. Spala fructele si pune-le in compozitie. 7. Intinde compozitia peste foaia intreaga, apoi acopera cu foaia taiata in patrate. Pentru decor presara zahar pudra si cateva fructe (daca mai ai).
13532862_998907996871812_1666005911489444011_n
13532862_998907996871812_1666005911489444011_n
13532862_998907996871812_1666005911489444011_n
13532862_998907996871812_1666005911489444011_n
13532862_998907996871812_1666005911489444011_n
13532862_998907996871812_1666005911489444011_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.