Pentru tort: 700 gr visine fara samburi 700 ml suc de visine 140 gr zahar pudra 180 gr gris
Alte ingrediente: 24 piscoturi 2 plicuri de budinca de vanilie 60 gr zahar pudra 700 ml lapte
Pentru decor: 50 gr ciocolata cu lapte
Mod de preparare:
1. Filtreaza sucul de visine. Daca nu ai proaspat facut, foloseste din sucul din compot. Trece-l prin sita. 2. Pune sucul la foc potrivit, impreuna cu zaharul. 3. Cand da in clocot, adauga grisul in ploaie. Amesteca in mod continuu. Lasa pe foc potrivit spre mare cam vreo 10 minute. Daca e prea lichida compozitia, mai pune putin gris. 4. Pune apoi visinele in mix si lasa sa fiarba 1-2 minute. 5. Transfera compozitia intr-o tava din sticla termorezistenta. 6. Acopera cu un strat de piscoturi. 7. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj. 8. Acopera piscoturile cu budinca pregatita. Ideal ar fi sa ai budinca destul de groasa, deci prea putin lichida. Niveleaza si lasa sa se raceasca la temperatura camerei. 9. Decoreaza cu ciocolata data pe razatoare.
13417620_987321828030429_1673237117607955707_n
13417620_987321828030429_1673237117607955707_n
13417620_987321828030429_1673237117607955707_n
13417620_987321828030429_1673237117607955707_n
13417620_987321828030429_1673237117607955707_n
13417620_987321828030429_1673237117607955707_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.