1 cutie de lapte de cocos 150-2oo g fructe de padure congelate
Preparare Ține cutia de lapte de cocos la frigider peste noapte. Acesta este un pas extrem de important, deoarece ajută ca înghețata rezultată să aibă o structură mai cremoasă. Pune tot conținutul cutiei în blender. Pune fructele congelate deasupra (eu am folosit fructe de pădure). Dacă puneți fructe proaspete, adăugați și niște gheață deasupra. Puteți adăuga miere sau sirop de arțar dacă doriți un rezultat mai dulce, dar e îndeajuns de dulce și așa. Amestecă totul la viteză mare, cam jumătate de minut. Nu depășiți cele 30 de secunde cu mult, deoarece vă va ieși un smoothie, nu o înghețată.
Puteți presăra deasupra niște ciocolată neagră – am ales neagră ca să păstrăm valoarea nutrițională a desertului.
shutterstock_130658402
shutterstock_130658402
shutterstock_130658402
shutterstock_130658402
shutterstock_130658402
shutterstock_130658402
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.