50g unt (plus putin extra pentru unsa tava) 3 sferturi de pachet de biscuiti digestivi 600g crema de branza (mon chou, ricotta sau mascarpone) 2 linguri faina 175g zahar tos 1 lingurita esenta de vanilie 2 oua plus 1 albus 150ml smantana (smantana de frisca) 300g zmeura (capsuni)
Se unge o tava rotunda de 20cm cu unt topit si se acopera fundul cu hartie de pergament. Sfaramati cu ajutorul unui sucitor sau intr-un procesor de alimente trei sferturi de pachet de biscuiti digestivi. Adaugati 50g unt topit, amestectai bine si asezati compozitia in tava pregatita (apasat bine amestecul de biscuiti – ca grosime nu ar trebui sa depaseasca jumatate de cm). Amestecati bine intr-un castron 600g crema de branza (mon chou, ricotta sau mascarpone) cu 2 linguri de faina, 175g zahar tos, 1 lingurita esenta de vanilie, 2 oua, 1 albus si 150ml smantana (smantana de frisca). Adaugati in compozitia precedenta 150g zmeura (capsuni). Pastrati insa alte 150g fructe pentru sos. Folosind o spatula, amestecati usor compozitia de cheesecake, cu grija sa nu striviti zmeura. Turnati amestecul peste bodemul de biscuiti deja pregatiti si lasati tava in cuptorul incalzit la 180C timp de 40 de minute. Serviti cheesecake-ul la temperatura camerei cu un sos de zmeura sau capsuni (sosul consta doar din strivirea fructelor), inghetata sau frisca.
77887586_ZXEWTCK3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.