Ingrediente: 300 g pişcoturi, 400 g iaurt cremos, 300 g frişcă, 1 cutie cu compot de piersici, 2 plicuri gelatină granulată, 100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie, 100 g alune zdrobite.
Preparare: Înmoi gelatina într-un castron cu apă călduţă şi o laşi 20-25 de minute. Amesteci gelatina topită cu iaurtul, zahărul aromatizat cu vanilie şi adaugi treptat frişca. Baţi bine. Scurgi fructele din compot şi le tai feliuţe.
Amesteci cu frişca jumătate din cantitatea de fructe şi păstrezi restul pentru decorare. Tapetezi interiorul unei forme de tort detaşabile cu folie şi acoperi fundul formei cu pişcoturi. Torni frişca amestecată cu fructe, nivelezi şi ornezi cu felii de piersici. Laşi tortul la rece până în momentul servirii. În momentul servirii, scoţi tortul din formă, îndepărtezi folia de aluminiu şi tapetezi lateralele cu alunele zdrobite.
CLIIMA20140510_0048_1
CLIIMA20140510_0048_1
CLIIMA20140510_0048_1
CLIIMA20140510_0048_1
CLIIMA20140510_0048_1
CLIIMA20140510_0048_1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.