1 3/4 cană frişcă lichidă 3 linguri zahăr şi 1 linguriţă esenţă de vanilie (opţional) 2 plicuri de budincă de vanilie 3 căni lapte 1-2 cutii biscuiţi
Pentru topping
⅓ cană cacao 1 cană zahăr ¼ cană lapte ½ cană unt 1 linguriţă esenţă de vanilie Prăjitură cu ciocolată şi budincă de vanilie. Reţetă fără coacere – Mod de preparare
Pentru umplutură
Prepară budinca potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj.
Acoperă fundul unei tăvi cu un strat de biscuiţi. Într-un vas mediu, pui frişca (opţional cu 3 linguri de zahăr şi 1 linguriţă de esenţă de vanilie). Mixezi timp de aproximativ 4 minute până se transformă în frişcă bătută.
Încorporezi amestecul de frişcă în compoziţia de budincă de vanilie până se omogenizează. Întinde jumătate din compoziţia de budincă peste stratul de biscuiţi. Foloseşte o spatulă pentru a întinde în mod egal peste biscuiţi. Repetă operaţiunea cu alt strat de biscuiţi şi restul de budincă. Aşezi deasupra ultimul strat de biscuiţi.
Pentru topping
Într-o oală mică, pui cacaua, laptele şi zahărul şi laşi să dea într-un clocot. laşi apoi să fiarbă 1 minut amestecând încontinuu. Dai oala la o parte de pe foc şi laşi să se răcească. Continui să amesteci. Adaugi untul şi esenţa de vanilie, amestecând până când se topeşte untul şi se formează o glazură de ciocolată. Torni imediat peste stratul de biscuiţi de deasupra. Se va împrăştia, dar torni până se acoperă bine pe deasupra. Dai la frigider peste noapte.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.