Briose din faina integrala cu mere si fulgi de ovaz
Ingrediente
1 mar ionatan mare, ras 2albusuri 1 cana lapte batut gras sau sana 1 cana fulgi de ovaz 1 cana faina integrala 1/2 cana stafide 1/4 cana miere 1 si 1/2 lingurite praf de copt 1 lingurita scortisoara macinata 1/2 lingurita sare 1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare
Incingeti cuptorul la treapta 4. Ungeti cu unt sau ulei 12-14 forme de briose. Cerneti faina, amestecati-o cu praful de copt, sarea si scortisoara. Intr-un castron mare, amestecati laptele batut, fulgii de ovaz, vanilia si stafidele, apoi adaugati albusurile si mierea; amestecati bine. Incorporati si faina, amestecand cu telul, cat sa se omogenizeze. La sfarsit, incorporati merele, amestecand usor. Umpleti formele lasand un pic de loc, ca sa creasca. Coaceti briosele 20-25 min, facand testul cu scobitoarea. Le puteti pudra, fierbinti, cu zahar amestecat cu putina scortisoara.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.