500 gr faina 300 gr zahar brun 200 gr unt scortisoara 2 oua 1 kg branza vaci 8 oua coaja de lamaie suc de lamaie 1 cana zahar 400 gr smantana 200 gr nuca cocos 300 gr capsuni proaspete 1 lingurita amidon 1 borcan dulceata de capsuni
Mod de preparare
Din faina, oua, jumatate din cantitatea de zahar, scortisoara si unt se formeaza un aluat. La final, se adauga si restul de zahar si se framanta un aluat care se da la rece timp de o jumatate de ora.
Ouale se mixeaza spuma, se adauga branza de vaci amesteca cu smantana si zaharul. Se adauga si nuca de cocos in compozitie. Se adauga sucul si coaja rasa de la o lamaie.
Aluatul se intinde in strat egal intr-o forma de copt. Deasupra se toarna compozitia de branza si se da totul la cuptor, la 180 grade, timp de 20-25 minute.
Capsunile se spala, se taie cubulete, se pun la fiert cu putin suc de lamaie. Se adauga o lingurita de amidon dilzolvat in putina apa. Se mai lasa cateva secunde pe foc, apoi se da deoparte compozitia. Se lasa sa se tempereze, apoi se amesteca cu dulceata de capsuni.
Prajitura se glazureaza cu sos de capsuni si se da la rece pana in momentul servirii.
13606558_303814286621666_2870424751597370528_n
13606894_303814293288332_974246374890444947_n
13626606_303814289954999_2886422715706245625_n
13606558_303814286621666_2870424751597370528_n
13606894_303814293288332_974246374890444947_n
13626606_303814289954999_2886422715706245625_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.