Aluat : untul moale de la temperatura camerei il amestecam bine cu cele 5 lg de faina. Lasam deoparte.
Intr-un castron amestecam : ouale, sarea, laptele, uleiul si iaurtul . Omogenizam bine, apoi adaugam faina (daca aluatul este prea moale mai adaugam putina faina). Framantam un aluat moale dar nelipicioas, pe care apoi il intindem intr-o foaie dreptunghiulara, pe care o ungem cu compoztia de mai sus (unt si faina).Rulam, apoi taiem in 5 parti. Asezam aluatul pe o tava, le acoperim cu folie alimentara si le lasam la rece circa 30 minute, apoi inca 15 minute la temperatura bucatariei.Fiecare bucata de aluat o intindem cu sucitorul , pe masa cu faina, apoi asezam dovleacul ras (eu am folosit pentru un strudel : 7 lg dovleac ras, 5 lg zahar, 1 lg rasa de gris si 1/4 lgt scortisoara ). Rulam strans si asezam in tava (30*40 cm) tapetata cu hartie de copt.Coacem in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 1 h.Lasam sa se raceasca, apoi cernem zahar pudra , si feliem.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.