Blat: – 4 oua, – 8 linguri zahar, 4 linguri ulei, – 2 linguri lapte, – 1 lingurita praf de copt, – esenta de vanilie, – coaja rasa de lamaie, – 8 linguri faina
Crema: – 100 g unt, – 1 cana nuci macinate , – 1 esenta de rom, – 1/2 cana cu zahar farin, – 23 linguri cacao, – 50 g ciocolata simpla, – 12 linguri cu zeama de lamaie, – 12 linguri lapte
Mod de preparare:
Se bat albusurile cu zaharul apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca usor. Se pune aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca si se taie in doua pe orizontala. Se obtin doua foi. Prima se aseaza pe un platou si se insiropeaza usor cu sirop de lamaie iar cea de a doua se faramiteaza si se foloseste la crema.
Crema: Se bate untul cu zaharul, se adauga nucile, esenta, cacaua, ciocolata rasa, zeama de lamaie, blatul faramitat si laptele. Se amesteca bine. Pasta rezultata se intinde peste blatul insiropat. Deasupra se presara nuca de cocos si ciocolata rasa. Se lasa la rece cateva ore apoi se taie in romburi.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.