370 ml lapte condensat 40 gr cacao 40 gr unt fulgi de ciocolata, inimioare decor, zahar colorat, bombonele colorate Mod de preparare:
Punem laptele condensat, untul si cacao intr-un vas antiaderent.Fierbem la foc mic amestecand continuu. Initial va avea consistenta unui sos.Lasam pe foc pana ce va deveni lipicios se se va dezlipi de pe fundul vasului. Cand tragem lingura pe fundul vasului va ramane urma ca in imaginea de mai jos. Adunam compozitia spre mijlocul vasului cu jutorul unei linguri.Dam la frigider cateva ore pana cand se va intari.Modelam bilute cu mainile unse cu unt. Mie mi-au iesit 20 bombonele. Tavalim imediat bilutele. In reteta originala se tavalesc prin fulgi de ciocolata. Eu am dat cateva prin zahar colorat.Prin inimioare de decor de la dr Oetker.Sau prin bombonele colorate.Le asezam pe hartiute de bomboane.Dam din nou la frigider pentru jumatate de ora.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.