Cacao 2 linguri Ciocolata 50 grame Faina 8 linguri Margarina Unirea pentru creme 250 grame Oua 12 buc Praf de copt 1 pachet Zahar pudra 500 grame Zahar tos 10 linguri Zahar vanilat 3 pliculet Alte ingrediente: 4 linguri de vin , 100 ml apa , 1/2 lamaie
BLAT: Se bat spuma 6 albusuri cu 8 linguri de zahar , apoi se adauga cele 4 linguri de vin . Se mai adauga 6 galbenusuri frecate bine cu praful de copt , cacaua si faina . Blatul se coace in cuptorul preincalzit cca. 15-20 de minute . Dupa racire se insiropeaza cu siropul obtinut din : 100 ml apa + 2 linguri de zahar + un plic de zahar vanilat . CREMA : Se amesteca pana la omogenizare 6 galbenusuri cu 250 grame zahar pudra si 2 plicuri zahar vanilat . Se trece compozitia pe baie de aburi , amestecand continuu pana se ingroasa . Dupa racire se adauga margarina mixata bine . Crema obtinuta se intinde peste blat . SPUMA : Se bat bine 6 albusuri cu 250 grame de zahar pudra . Se adauga zeama de la o jumatate de lamaie , apoi se trece pe baie de aburi si se bate in continuare aproximativ 15 minute . Dupa racire, se intinde peste crema si se razuieste ciocolata .
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.