750 g mascarpone 200 g zahar pudra 800 ml smantana pentru frisca 1 kg zmeura 200 g piscoturi Pentru ornat zmeura visine cacao
Mod de preparare Pentru piureul de zmeura
Punem zmeura intr.un bol mai inalt si pasam pentru a obtine un piure.
Dam la frigider cat timp ne ocupam de crema.
Pentru crema
Amestecam mascarponele cu jumatate din cantitatea de zahar pudra si mixam circa 8-10 min.
Separat amestecam smantana pentru frisca cu restul de zahar pudra si mixam pana frisca devine ferma.
Incorporam ,lingura cu lingura,frisca in crema mascarpone.
Asamblare
Pentru asamblare am folosit un vas yena cu diametrul de 21 cm. si 2 pahare.
Punem de jur.imprejurul vasului un rand de zmeura,apoi pe fundul vasului,piscoturile ,peste care un strat generos de piure de zmeura.
Urmeaza un strat de crema(jumatate din cantitatea de crema).
Nivelam crema
Continuam cu un rand de zmeura de jur.imprejurul vasului,un strat de piscoturi peste crema.
Peste piscoturi adaugam piureul de zmeura ramas.
La final ultimul strat de crema.
Nivelam crema.
Pudram cu cacao.
Decoram cu zmeura si visine.
Delicios!
Pofta buna!
tn4_img_1245
tn4_img_1245
tn4_img_1245
tn4_img_1245
tn4_img_1245
tn4_img_1245
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.