100 ml cafea espresso doua linguri cafea macinata 4 oua 8 linguri zahar tos 100 g unt 250 g faina o lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat un plic zahar vanilat un praf de sare
Intai de toate am separat albusurile de galbenusuri. Intr-un castron am batut spuma albusurile si un praf de sare, timp de 3 minute, apoi le-am adaugat 4 linguri de zahar si zaharul vanilat si le-am batut pana au devenit bezea. In alt castron am frecat galbenusurile si 4 linguri de zahar pana s-au albit si si-au marit volumul. Am adaugat treptat untul, cafeaua espresso si cafeaua macinata, apoi cu lingura am adaugat faina cernuta cu praful de copt si bicarbonatul. Peste galbenusuri am adaugat albusurile si am omogenizat usor. Am uns o forma rotunda cu putin ulei, i-am tapetat fundul cu hartie de copt si am turnat usor compozitia. Am copt prajitura, in cuptorul preincalzit, cca 40 de minute. In cazul in care facem testul scobitorii si aluatul nu s-a copt (difera de la cuptor la cuptor), asezam deasupra prajiturii hartie de copt, ca sa nu se arda la suprafata si mai coacem 10 minute
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.