"DELIGHT" Rețeta:⬇️ 2 blaturi 30/43cm,fiecare conținând: 5ouă,10 linguri zahăr, 1/4 linguriță praf de copt, 7 linguri ulei, 2linguri griș, 2 linguri cacao olandeză, 6 linguri făină. Mousse Dulce-de-leche: 1000g lapte condensat caramelizat, 600ml smântână dulce bătută spumă, 20g gelatină hidratată 10 minute în 100 ml apă, apoi topită. Se pune în cadrul de inox un blat, apoi 3/4 din compoziția de mousse, al doilea blat, și mousse-ul rămas. Se lasă la frigider peste noapte, apoi se porționează și se decorează cu frișcă bătută spumă și cu jumătăți de praline Tofiffee.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.