Se pare că împăraţii Chinei au fost primii care au gustat îngheţata. Cu peste 3000 de ani în urmă. Răcoreşte-te cu o delicioasă îngheţată!
Pentru a prepara îngheţată de cireșe ai nevoie de: ● 200 g cireșe fără sâmburi ● 100 g zahăr ● 3 gălbenușuri ● 200 ml lapte ● 300 ml smântână lichidă
Cum prepari îngheţata de cireşe Cireșele le dai prin blender până devin un piure fin. Amesteci laptele cu zahărul și le pui pe foc până dă laptele în clocot. Bați gălbenușurile și torni peste ele 3 linguri din laptele fierbinte. Ulterior, torni amestecul în vasul cu lapte. Lași compoziția să fiarbă, la foc mic, 10 minute, până se îngroașă.
Smântâna o mixezi până devine o spumă tare. După ce crema de gălbenușuri s-a răcit, o amesteci cu piureul de cireșe și cu frișca Torni înghețata într-o caserolă pe care o dai la congelator. După 30 de minute, scoți caserola de la congelator și o mixezi, pentru a evita formarea acelor de gheață. Procedezi în felul acesta de 3-4 ori. Servești înghețata decorată după imaginație
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.