cca 175 gr biscuiti graham 5 linguri unt nesarat si topit cca 175 ml lapte cca 450 gr capsuni proaspete, taiate in jumatate (pastreaza cca 100 gr pentru decorare) 1 plic budinca de capsuni cca 100 gr crema de branza la temperatura camerei cca 100 gr zahar fin frisca
Mod de preparare:
1. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava. 2. Mixeaza biscuitii cu untul topit, ca sa obtii o compozitie omogena. 3. Pune compozitia in tava si intinde cat mai uniform. Bag-o in frigider pentru cel putin 30 de minute. 4. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj, dupa care bag-o in frigider ca sa se raceasca de tot. 5. Mixeaza crema de branza cu 4-5 capsuni pisate si cu zaharul fin. 6. Adauga cca 200 gr de frisca si omogenizeaza iarasi. 7. Scoate tava din frigider, acopera blatul cu un strat de capsuni, apoi cu cateva linguri de crema, din cea pregatita anterior. 8. Intinde budinca, apoi restul de crema, restul de frisca si decoreaza cu capsunile pastrate. Baga in frigider pentru cel putin doua ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.