Ingrediente: 2l lapte 50g faina 100g zahar seminte de vanilie 20g unt proaspat 4 galbenusuri 6 albusuri unt pentru uns formele zahar pudra
Preparare:
Toarna laptele rece peste faina si amesteca continuu pana rezulta un amestec fin, fara cocoloase. Adauga zaharul si vanilia. Pune mixul pe foc si amesteca mereu, iar cand incepe sa fiarba da cratita la o parte si incorporeaza untul.
Lasa putin la racit, dupa care pune galbenusurile si albusurile batute spuma, amestecand usor. Acum, tot ce trebuie sa faci este sa asezi aluatul in formele unse cu unt si sa le dai la cuptor, la foc potrivit. Dupa 30 de minute, cand sufleul a crescut, le scoti si le pudrezi cu zahar pudra din belsug.
md-40229p49273
md-40229p49273
md-40229p49273
md-40229p49273
md-40229p49273
md-40229p49273
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.