6 oua 35o g faina 570 ml lapte 150 g nuca cocos 180 g unt 4 vanilii 1 praf de copt cicocolata neagra pt ras la final pe prajitura
Se amesteca untul moale cu nuca de cocos,se pune faina cernuta si praful de copt apoi zaharul,vaniliile si ouale iar la sfarsit laptele se amesteca bine pana se incorporeaza bine tot laptele.
Este o comopozitie foarte lichida.
Se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata. Se da tava la cuptor 45 minute la 160 grade pana incepe sa prinda o culoare aurie
Nuca de cocos se ridica la suprafata si devine putin cremoasa.
O prajiturica foarte rapid de preparat ,mai mult dureaza coacerea, insa megre foarte bine pe caldurile astea chiar rece tinuta in frigider.
Dupa ce s-a copt se rade ciocolata
508x318_prajitura-imposibila-43477
508x318_prajitura-imposibila-43477
508x318_prajitura-imposibila-43477
508x318_prajitura-imposibila-43477
508x318_prajitura-imposibila-43477
508x318_prajitura-imposibila-43477
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.