- 400 ml lapte - 1 lingurita sare - 3 linguri zahar - 3 linguri de ulei - 700 g faina - 3 galbenusuri de ou - 40 g drojdie - esenta de rom - 100 g ciocolata - 40 g unt
Mod preparare Pasul 1
Intr-un vas se amesteca lapte caldut cu: zahar, sare, ulei, faina, drojdia sfarmata, galbenusuri de ou si esenta de rom dupa gust. Se framanta ingredientele pana ce se obtine o compozitie omogena care nu se mai lipeste de mana. Se acopera vasul si se lasa la dospit aproximativ 40 minute, intr-un loc caldut. Se intinde aluatul de grosimea unui deget si se taie in forme rotunde cu ajutorul unei cani. Se mai lasa sa stea inca 10 minute. Intr-o tigaie se incalzeste ulei din abundenta si la foc mediu se prajesc gogosile. Pentru glazura, se topeste ciocolata impreuna cu untul si se glazureaza gogosile. Sunt delicioase! Pofta buna!
13260094_621863704656214_5473454276335810533_n
13260094_621863704656214_5473454276335810533_n
13260094_621863704656214_5473454276335810533_n
13260094_621863704656214_5473454276335810533_n
13260094_621863704656214_5473454276335810533_n
13260094_621863704656214_5473454276335810533_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.