Ingrediente pt. cca. 60 de bucati: 80 gr samburi de pin, 100 gr ciocolata cu lapte, 150 gr Rama Maestro, 50 gr zahar pudra, 100 gr faina, 40 gr amidon, 30 gr coaja de portocala rasa, 1/4 lingurita cardamom, 1 varf de cutit nucsoara macinata.
Samburii de pin se prajesc intr-o tigaie fara adaos de
grasime.Se lasa sa se raceasca. Se topeste ciocolata in bain-marie si se inglobeaza 25 gr Rama Maestro; se lasa sa se racoreasac. Se bate untul ramas si se adauga zaharul pudra; se freaca sub forma de
crema.Se inglobeaza faina, amidonul, coaja de portocala si mirodeniile. Se framanta aluatul obtinut si se formeaza doua rulouri de cca. 2 cm diametru. Se taie felii de 2 cm. Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se formeaza bilute din bucatelele de aluat si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de
copt.Se coc fursecurile la cuptor 15 min. Ciocolata topita si incalzeste din nou. Se toarna intr-o punga de plastic si se taie un coltisor; se decoreaza fursecurile. Se aseaza pe fiecare fursec cate un sambure de pin. Pofta Buna!