Pentru clatite: 3 galbenusuri 60 gr zahar pudra faina 40 gr budinca de vanilie 500 ml lapte 4 linguri esenta de rom coaja rasa de la o lamaie
Pentru umplutura: 2 banane feliate 1 ou 25 gr zahar pudra 10 gr zahar vanilinat cca 80 ml lapte
Mod de preparare:
1. Pregateste clatitele dupa reteta clasica (3 galbenusuri, zahar pudra, esenta rom, coaja de lamaie si faina). 2. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj (cu zahar pudra) (evident, din praful de budinca si cele 500 ml lapte). 3. Intinde putina budinca pe fiecare clatita, apoi acopera cu felii de banana. Ruleaza si injumatateste apoi clatitele. 4. Bate oul cu cele 80 ml lapte. 5. Pune clatitele intr-un vas de sticla antireaderent, toarna peste ele oul mixat si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute. Serveste cu putin zahar vanilinat.
13227015_965263026902976_3707074337728315549_n
13227015_965263026902976_3707074337728315549_n
13227015_965263026902976_3707074337728315549_n
13227015_965263026902976_3707074337728315549_n
13227015_965263026902976_3707074337728315549_n
13227015_965263026902976_3707074337728315549_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.