Un desert inediat, clătitele cu iaurt și căpșuni sunt un deliciu.
Ingrediente pentru clătite cu iaurt și căpșuni
Pentru clătite
3 ouă
2 linguri ulei
1 linguriță esență de vanilie
2 linguri zahăr
300 ml lapte
130 g făină
Pentru umplutură
400 g căpșuni, feliate
3-4 linguri zahăr
1-2 linguri lichior, opțional
400 g iaurt grecesc
1 linguriță esență de vanilie
zahăr pudră, după gust
Mod de preparare – Clătite cu iaurt și căpșuni
Într-un bol, amesteci căpșunile cu 2 linguri de zahăr și lichiorul și le lași deoparte 15 minute. Dai toate ingredientele pentru clătite la blender. Ungi o tigaie cu puțin ulei. Torni câte un polonic din compoziție și rumenești clătitele pe ambele părți până devin aurii.
Amesteci iaurtul cu restul de zahăr și esența de vanilie. Tai mărunt jumătate din căpșunile puse la macerat în licior și le combini cu iaurtul. Ungi clătitele cu compoziția obținută și le împăturești pe jumătate. Servești cu restul de căpșuni și zahăr pudră.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.