Ingrediente pentru blat 21 linguri zahar 9 albusuri 5 linguri faina 250 g nuci prajite si tocate un praf sare Ingrediente pentru crema 9 galbenusuri 250 g zahar 5 linguri faina 300 ml lapte un pachet unt 5 plicuri zahar vanilat fulgi de cocos pentru ornat Mod de preparare:
Se bat spuma albusurile cu un praf de sare, dupa care se adauga zaharul. Se incorporeaza, treptat, faina si nucile tocate. Se imparte compozitia in doua parti, se toarna in tavi tapetate cu hartie de copt si se dau la cuptor, pe rand, cate 30-35 de minute. Intre timp, se prepara crema: se mixeaza galbenusurile cu zahar, dupa care se pun faina si laptele caldut. Se pune compozitia pe foc si se amesteca usor, pana se ingroasa, dupa care se da la rece. Separat, se mixeaza untul cu zaharul vanilat, compozitie care se pune in crema si se amesteca energic. Se intinde crema peste foile racite, dupa care se “imbraca” in putina crema si se orneaza cu fulgi de cocos.
Prajitura-Delice-1024x515
Prajitura-Delice-1024x515
Prajitura-Delice-1024x515
Prajitura-Delice-1024x515
Prajitura-Delice-1024x515
Prajitura-Delice-1024x515
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.